Pranje fasada

Pranje i čišćenje staklenih i drugih fasada : vodeno pranje ili skidanje paučine sa fasada i drugih površina na visinama i do 70 metara, što je neophodno da bi se kvalitetno oprale staklene fasade prvenstveno na visokim poslovnim zgradama. Neprestana urbanizacija gradova kao i gradnja sve viših stambeno – poslovnih objekata pred nas je postavila novi izazov u pogledu njihovog pranja i održavanja. Da bismo uspješno odgovorili tom izazovu a pri tom zadržali visok kvalitet naših usluga opremili smo se radnom platformom – skelom. Radnu platformu koritimo za pranje staklenih i ostalih fasada na objekatima do 70 metara visine. Ako imate problem kako obaviti molersko – fasaderske, limarske radove kao i kako postaviti Vašu relamu na visokim poslovnim objektima naša radna platforma, sa svojim radnom površinom od 4 kvadrata metara, i radnici obučeni za rad sa platformom će Vam uveliko olakšati taj posao.

Svi naši radnici su obučeni za rad na visinama, a posjeduju i sertifikat za zaštitu na radu. Dizalice i skela posjeduju ateste o ispravnosti i dozvoljenim visinama i opterećenju.

Cijene pranja fasada

  • pranje staklenih fasada ( po dogovoru )
  • pranje demit fasada ( po dogovoru )
  • pranje aluminijumskih fasada - alu bond ( po dogovoru )
  • pranje fasada od panela ( po dogovoru )

Zbog različite površine objekta, visine (spratnosti) i stepena zaprljanja cijenu možemo da odredimo isključivo nakon besplatnog pregleda objekta

Kontakt forma za naručivanje pregleda objekta.